10/03/2019 10/03/2019 Το μέγαρο του Πατριαρχείου Βουλγαρίας στη Σόφια επισκέφθηκαν ιεράρχες των ευρωπαϊκών μητροπόλεων της Αρμενικής εκκλησίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν επιθυμίας των 14 αρμενίων επισκόπων να συνατηθούν με τον Πατριάρχη Βουλγαρίας κ. . Νεόφυτο.  Οι αρμένιοι επίσκοποι βρίσκονται στη Σόφια στα πλαίσια της σύναξης των αρμενίων επισκόπων που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Βουλγαρία. «Οι δύο λαοί μας...
10 Μαρτίου, 2019 - 10:50

Επίσκεψη δέχτηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη δέχτηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας

Το μέγαρο του Πατριαρχείου Βουλγαρίας στη Σόφια επισκέφθηκαν ιεράρχες των ευρωπαϊκών μητροπόλεων της Αρμενικής εκκλησίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν επιθυμίας των 14 αρμενίων επισκόπων να συνατηθούν με τον Πατριάρχη Βουλγαρίας κ. . Νεόφυτο.  Οι αρμένιοι επίσκοποι βρίσκονται στη Σόφια στα πλαίσια της σύναξης των αρμενίων επισκόπων που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Βουλγαρία. «Οι δύο λαοί μας είναι μικροί αλλά ηρωικοί. Ο βουλγαρικός λαός συμπάσχει στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο αρμενικός λαός και προσπαθούμε πάντα να ενισχύουμε τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Ο Θεός να είναι μαζί μας αρκεί να κυριαρχεί η ειρήνη στις καρδιές μας “, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης κ. Νεόφυτος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων