27/06/2021 27/06/2021 Το “Φεστιβάλ Κερασιών” στην πόλη Κιουστεντίλ της Βουλγαρίας επισκέφτηκε ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος. Η έκθεση με τα κεράσια διοργανώνεται από το 1896 στην πόλη και η πρώτη εθνική έκθεση είχε τον τίτλο “Μητέρα της Βουλγαρικής καλλιέργειας φρούτων”. Μετά από ένα διάλειμμα, η παράδοση συνεχίζεται το 2008 και διοργανώνεται από τον Δήμο Κιουστεντίλ μαζί με...
27 Ιουνίου, 2021 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2021 - 11:58

Επίσκοποι επίσημοι προσκεκλημένοι στο Φεστιβάλ Κερασιών

Διαδώστε:
Επίσκοποι επίσημοι προσκεκλημένοι στο Φεστιβάλ Κερασιών

Το “Φεστιβάλ Κερασιών” στην πόλη Κιουστεντίλ της Βουλγαρίας επισκέφτηκε ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος. Η έκθεση με τα κεράσια διοργανώνεται από το 1896 στην πόλη και η πρώτη εθνική έκθεση είχε τον τίτλο “Μητέρα της Βουλγαρικής καλλιέργειας φρούτων”.

Μετά από ένα διάλειμμα, η παράδοση συνεχίζεται το 2008 και διοργανώνεται από τον Δήμο Κιουστεντίλ μαζί με το Ινστιτούτο Γεωργίας – Kyustendil, το οποίο παρουσιάζει την ποικιλομορφία και τις καινοτομίες στην παραγωγή κερασιών στη Βουλγαρία. Το αποκορύφωμα του Φεστιβάλ είναι η έκθεση και η αγορά των κερασιών. Τα εκθεσιακά τραπέζια οργανώνονται και καλύπτονται με αυτό το υπέροχο φρούτο.

Φέτος επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος,  ο Επίσκοπος Αδριανουπόλεως κ. Ευλόγιος καθώς και ένας Αρχιερέας από το Πατριαρχείο Αντιοχείας ο οποίος βρίσκεται στην Βουλγαρία για λίγες μέρες.

Ο Επίσκοπος κ. Πολύκαρπος απευθύνθηκε στους  εκατοντάδες παρόντες με ευγενικά λόγια, ευχές για υγεία και ευημερία στους κατοίκους της πόλης  και ευχήθηκε μια πλούσια συγκομιδή στην καλλιέργεια των βουλγαρικών φρούτων.

Μετά το επίσημο άνοιγμα, το οποίο συνέχισε με ένα λαογραφικό πρόγραμμα, ο Επίσκοπος Πολύκαρπος με τη συνοδεία του είδαν την έκθεση φρούτων και χειροτεχνία.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων