11/07/2023 11/07/2023 Με την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην πόλη Μπόμποσεβα της Δυτικής Βουλγαρίας, παρουσία δεκάδων ευσεβών χριστιανών καθώς και του δημάρχου της περιοχής Krum Marinov. Την ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου Παγκρατίου Ιερομάρτυρα Επισκόπου Ταυρομενίας, τον...
11 Ιουλίου, 2023 - 19:18
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2023 - 19:04

Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ: Ας υψώσουμε την καρδιά μας στο Θεό ώστε Αυτός να είναι το θεμέλιο της ζωής μας

Διαδώστε:
Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ: Ας υψώσουμε την καρδιά μας στο Θεό ώστε Αυτός να είναι το θεμέλιο της ζωής μας

Με την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην πόλη Μπόμποσεβα της Δυτικής Βουλγαρίας, παρουσία δεκάδων ευσεβών χριστιανών καθώς και του δημάρχου της περιοχής Krum Marinov.

Την ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου Παγκρατίου Ιερομάρτυρα Επισκόπου Ταυρομενίας, τον Επίσκοπο κ. Πολύκαρπο υποδέχτηκαν μπροστά στον Ιερό Ναό παιδιά με παραδοσιακές φορεσιές.

Μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ προέτρεψε τους πιστούς να υψώσουν την καρδιά τους στον Θεό, ώστε Αυτός να είναι η εκπλήρωση και το θεμέλιο της ζωής τους. 

Ο Επίσκοπος χαιρέτησε όλους τους συμμετέχοντες στη Θεία Λειτουργία εκ μέρους του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου και ευχήθηκε υγεία, πνευματική δύναμη και επιτυχίες.

Архиерейска света Литургия в храм „Успение Богородично“, гр. Бобошево - 09.07.2023 г.

 

Με πληροφορίες και φωτογραφίες: bg-patriarshia.bg (π. Kostadin Trenev)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων