06/03/2021 06/03/2021 Επιστολή συμπαράστασης απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο αναφορικά με τους ισχυρούς διαδοχικούς σεισμούς που έπληξαν τις τελευταίες ημέρες την Θεσσαλία. “Με ανησυχία πληροφορηθήκαμε για τους σεισμούς στην Ελλάδα. Εν μέσω περιόδου αντιξοότητας και δοκιμασίας για όλο τον κόσμο εξαιτίας της θανάσιμης πανδημίας του κορωνοϊού,...
06 Μαρτίου, 2021 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2021 - 22:36

Το Πατρ. Βουλγαρίας στο πλευρό των σεισμοπλήκτων της Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Το Πατρ. Βουλγαρίας στο πλευρό των σεισμοπλήκτων της Θεσσαλίας

Επιστολή συμπαράστασης απέστειλε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο αναφορικά με τους ισχυρούς διαδοχικούς σεισμούς που έπληξαν τις τελευταίες ημέρες την Θεσσαλία.

“Με ανησυχία πληροφορηθήκαμε για τους σεισμούς στην Ελλάδα. Εν μέσω περιόδου αντιξοότητας και δοκιμασίας για όλο τον κόσμο εξαιτίας της θανάσιμης πανδημίας του κορωνοϊού, είμαστε ακόμη μια φορά σε κίνδυνο λόγω των συχνών σεισμών μεγάλης κλίμακας με αποτέλεσμα την κατάρρευση κατοικιών καθώς και την μερική κατάρρευση ναών.”, αναφέρει ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Βουλγαρίας.

Επίσης, εύχεται προσευχόμενος ο Θεός να φέρει γαλήνη, να ενισχύσει τους πληγέντες και να χαρίσει ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων