24/07/2019 24/07/2019 Έργα συντήρησης στο παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου πραγματοποιούνται στην ιστορική Μονή του Αγίου Ιωάννη της Ρίλας. Κατασκευάστηκε πριν από 180 χρόνια και τώρα ανακαινίζεται για πρώτη φορά, ανέφερε η Βουλγαρική Εθνική Τηλεόραση. Το τέμπλο κατασκευάστηκε πριν 180 χρόνια όπως μετέφερε η κρατική Βουλγαρική τηλεόραση. Μεταξύ των εικόνων που συντηρούνται είναι αυτή του Αγίου Ιωάννου της Ρίλας,...
24 Ιουλίου, 2019 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2019 - 13:49

Έργα συντήρησης στην ιστορική Μονή της Ρίλας

Διαδώστε:
Έργα συντήρησης στην ιστορική Μονή της Ρίλας

Έργα συντήρησης στο παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου πραγματοποιούνται στην ιστορική Μονή του Αγίου Ιωάννη της Ρίλας. Κατασκευάστηκε πριν από 180 χρόνια και τώρα ανακαινίζεται για πρώτη φορά, ανέφερε η Βουλγαρική Εθνική Τηλεόραση.

Το τέμπλο κατασκευάστηκε πριν 180 χρόνια όπως μετέφερε η κρατική Βουλγαρική τηλεόραση. Μεταξύ των εικόνων που συντηρούνται είναι αυτή του Αγίου Ιωάννου της Ρίλας, ο οποία χρονολογείται τον 18ο αιώνα. Σε αυτό το παρεκκλήσι υπάρχει επίσης και η εικόνα του Αγίου Αλεξάνδρου Νέβσκυ.

Οι επισκευές συνεχίζονται με την επισκευή της στέγης στα βορειοδυτικά της Ιεράς Μονής.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων