31/05/2019 31/05/2019 Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου ξεκίνησε στο ξενοδοχείο InterContinental Σόφια η φιλανθρωπική εκστρατεία που διοργανώνει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Βουλγαρίας για τα παιδιά. Την εκδήλωση προλόγισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Λόβετς κ. Γαβριήλ, επικεφαλής του συνοδικού τμήματος για την παιδεία και τον πολιτισμό. Στη σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος τόνισε...
31 Μαΐου, 2019 - 17:01

Φιλανθρωπική εκστρατεία από το Πατρ. Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική εκστρατεία από το Πατρ. Βουλγαρίας

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου ξεκίνησε στο ξενοδοχείο InterContinental Σόφια η φιλανθρωπική εκστρατεία που διοργανώνει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Βουλγαρίας για τα παιδιά. Την εκδήλωση προλόγισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Λόβετς κ. Γαβριήλ, επικεφαλής του συνοδικού τμήματος για την παιδεία και τον πολιτισμό. Στη σύντομη ομιλία του ο Σεβασμιώτατος τόνισε πως: “η πρωτοβουλία αυτή από την πλευρά της Εκκλησίας έχει ως στόχο να στηρίξει τα παιδιά τα οποία δοκιμάζονται από διάφορες ασθένειες”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων