06/06/2019 06/06/2019 Με τον Καθηγητή Βαλερέι Αλεξέεφ, Πρόεδρο της Ένωσης Ορθοδόξων Λαών, είχε συνάντηση στο Πατριαρχικό Μέγαρο στη Σόφια ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Αλεξέεφ μετέφερε στον Μακαριώτατο τους χαιρετισμούς του Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου, ενώ ακολούθησε γόνιμος διάλογος για ζητήματα που αφορούν την Ορθοδοξία αλλά και τους στόχους...
06 Ιουνίου, 2019 - 18:28
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2019 - 18:36

Για την πορεία της Ορθοδοξίας συζήτησαν στη Σόφια

Διαδώστε:
Για την πορεία της Ορθοδοξίας συζήτησαν στη Σόφια

Με τον Καθηγητή Βαλερέι Αλεξέεφ, Πρόεδρο της Ένωσης Ορθοδόξων Λαών, είχε συνάντηση στο Πατριαρχικό Μέγαρο στη Σόφια ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Αλεξέεφ μετέφερε στον Μακαριώτατο τους χαιρετισμούς του Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου, ενώ ακολούθησε γόνιμος διάλογος για ζητήματα που αφορούν την Ορθοδοξία αλλά και τους στόχους που έχει θέσει το Πατριαρχείο Βουλγαρίας σχετικά με την ενίσχυση των παραδοσιακών θεσμών της χώρας όπως είναι η χριστιανική οικογένεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων