19/07/2019 19/07/2019 Στις 15 και 16 Ιούλη 2019 πραγματοποιήθηκε Σόφια, άτυπη συνάντηση σχετικά με τα οργανωτικά θέματα σχετικά με την αξιοποίηση πρωτοβουλιών για να μελετήσει τις συνέπειες των σύγχρονων αιρέσεων στο διαδίκτυο. Το Πατριαρχείο Βουλγαρίας είναι η τέταρτη φορά που φιλοξενεί παρόμοια δράση, ενώ παρέστη και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας της...
19 Ιουλίου, 2019 - 14:07

Για τις σύγχρονες αιρέσεις συζήτησαν στο Πατρ. Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Για τις σύγχρονες αιρέσεις συζήτησαν στο Πατρ. Βουλγαρίας

Στις 15 και 16 Ιούλη 2019 πραγματοποιήθηκε Σόφια, άτυπη συνάντηση σχετικά με τα οργανωτικά θέματα σχετικά με την αξιοποίηση πρωτοβουλιών για να μελετήσει τις συνέπειες των σύγχρονων αιρέσεων στο διαδίκτυο.

Το Πατριαρχείο Βουλγαρίας είναι η τέταρτη φορά που φιλοξενεί παρόμοια δράση, ενώ παρέστη και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Κύπρου.

Στις εργασίες της συνάντησης παραβρέθηκε τη δεύτερη ημέρα και ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων