19/05/2019 19/05/2019 Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου πραγματοποιήθηκε, χθες Σάββατο 18 Μαΐου συνάντηση των θεολόγων καθηγητών που υπηρετούν στα σχολεία της Σόφιας. Τον Πατριάρχη εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκοραντσίκ κ. Πολύκαρπος. Ο Θεοφιλέστατος αφού καλωσόρισε τους καθηγητές αναφέρθηκε στο ρόλο και τη συμβολή τους στα σχολεία, τονίζοντας ότι “ο θεολόγος πρέπει να ενώνει...
19 Μαΐου, 2019 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2019 - 11:56

Για το μάθημα των Θρησκευτικών συζήτησαν στη Σόφια

Διαδώστε:
Για το μάθημα των Θρησκευτικών συζήτησαν στη Σόφια

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου πραγματοποιήθηκε, χθες Σάββατο 18 Μαΐου συνάντηση των θεολόγων καθηγητών που υπηρετούν στα σχολεία της Σόφιας. Τον Πατριάρχη εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκοραντσίκ κ. Πολύκαρπος. Ο Θεοφιλέστατος αφού καλωσόρισε τους καθηγητές αναφέρθηκε στο ρόλο και τη συμβολή τους στα σχολεία, τονίζοντας ότι “ο θεολόγος πρέπει να ενώνει και να καθοδηγεί τα απιδιά ώστε να βρίσκουν τον τρόπο να επικοινωνούν και να διαλέγονται. Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα το περιεχόμενο της πίστας μας”. Στη συνέχεια το λόγο έλαβαν καθηγητές οι οποίο κατέθεσαν την εμπειρία τους από την διδασκαλία καθώς επίσης κατέθεσαντις προτάσεις τους σχετικά με την καλύτερη οργάνωση της ύλης των μαθημάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων