18/11/2023 18/11/2023 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλιππούπολης κ. Νικολάου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την 70ή επέτειο από την ίδρυση της Κρατικής Όπερας Φιλιππούπολης στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Μαρίνας. Η Χορωδία της Όπερας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Dragomir Yosifov, ερμήνευσε αποσπάσματα από το «All Night Vigil» του Sergei Rachmaninoff, καθώς και άλλα άσματα. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν...
18 Νοεμβρίου, 2023 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2023 - 13:17

Η 70η επέτειος από την ίδρυση της Κρατικής Όπερας Φιλιππούπολης

Διαδώστε:
Η 70η επέτειος από την ίδρυση της Κρατικής Όπερας Φιλιππούπολης

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλιππούπολης κ. Νικολάου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την 70ή επέτειο από την ίδρυση της Κρατικής Όπερας Φιλιππούπολης στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Μαρίνας.

Η Χορωδία της Όπερας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Dragomir Yosifov, ερμήνευσε αποσπάσματα από το «All Night Vigil» του Sergei Rachmaninoff, καθώς και άλλα άσματα.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν οι Επίσκοποι Ζνεπόλεως κ. Αρσένιος, και Σμολιάν κ. Βησσαρίων, η διευθύντρια της Όπερας Nina Naydenova,ο μουσικός διευθυντής Maestro Dian Chobanov, και ο Αρχιμανδρίτης Maxim.

Μετά τη συναυλία, ο Επίσκοπος κ. Αρσένιος συνεχάρη την διευθύντρια και το προσωπικό της Όπερας για την 70η επέτειο, προσέφερε μία ανθοδέσμη και δώρισε μια εικόνα του Κυρίου Ιησού Χριστού εκ μέρους του Μητροπολίτη Φιλιππούπολης κ. Νικόλαο ως ένδειξη εκτίμησης και ευγνωμοσύνης.

     

Πηγή: bg-patriarshia.bg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων