02/04/2020 02/04/2020 Κίνηση αγάπης και προσφοράς προς τα παιδιά που δοκιμάζονται έκανε πράξη Ιερά Μητρόπολη Λόβετς με τη προσφορά εξοπλισμού στη μονάδα Παίδων του Νοσοκομείου του Λόβετς.  Ο Σεβ. Μητροπολίτης Λόβετς κ. Γαβριήλ επισκέφθηκε τη Τρίτη 31 Μαρτίου το νοσοκομείο της πόλης και δώρισε ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τη κάλυψη των αναγκών της μονάδας παίδων. Η διευθύντρια του...
02 Απριλίου, 2020 - 15:22
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2020 - 17:18

Η Εκκλησία στηρίζει το Νοσοκομείο του Λόβετς

Διαδώστε:
Η Εκκλησία στηρίζει το Νοσοκομείο του Λόβετς

Κίνηση αγάπης και προσφοράς προς τα παιδιά που δοκιμάζονται έκανε πράξη Ιερά Μητρόπολη Λόβετς με τη προσφορά εξοπλισμού στη μονάδα Παίδων του Νοσοκομείου του Λόβετς. 

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Λόβετς κ. Γαβριήλ επισκέφθηκε τη Τρίτη 31 Μαρτίου το νοσοκομείο της πόλης και δώρισε ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τη κάλυψη των αναγκών της μονάδας παίδων.

Η διευθύντρια του νοσοκομείου ευχαρίστησε την τοπική Εκκλησία για την έμπρακτη στήριξή της, επιβεβαιώνοντας μάλιστα, πως ο Σεβασμιώτατος ανταποκρίθηκε άμεσα καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν πριν περίπου δυο μήνες, είχε αναφερθεί στις τυχόν ελλείψεις που έχει η μονάδα Παίδων σε τεχνικό εξοπλισμό και στο πως η Εκκλησία θα μπορούσε να συνδράμει σε αυτό.

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων