13/11/2019 13/11/2019 «Με ενδιαφέρον, κατανόηση και σοβαρότητα» αντιμετωπίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας, το ζήτημα των μεταμοσχεύσεων και κάθε άλλο θέμα που σχετίζεται με την ανθρώπινη υγεία, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Βουλγαρίας. Η Εκκλησία κατανοεί πλήρως το μέγεθος του προβλήματος, αλλά και τις ευκαιρίες που παρέχουν οι μεταμοσχεύσεις  στην ιατρική πρακτική. Στην περίπτωση...
13 Νοεμβρίου, 2019 - 9:10
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2019 - 9:11

Η Εκκλησία της Βουλγαρίας για τις μεταμοσχεύσεις

Διαδώστε:
Η Εκκλησία της Βουλγαρίας για τις μεταμοσχεύσεις

«Με ενδιαφέρον, κατανόηση και σοβαρότητα» αντιμετωπίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας, το ζήτημα των μεταμοσχεύσεων και κάθε άλλο θέμα που σχετίζεται με την ανθρώπινη υγεία, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Βουλγαρίας.

Η Εκκλησία κατανοεί πλήρως το μέγεθος του προβλήματος, αλλά και τις ευκαιρίες που παρέχουν οι μεταμοσχεύσεις  στην ιατρική πρακτική. Στην περίπτωση αυτή, η Εκκλησία θέλει να βοηθήσει αυτόν που λαμβάνει το μόσχευμα, αλλά δεν ξεχνά τον σεβασμό προς τον δότη» αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:

«Η Βουλγαρική Ορθόδοξη Εκκλησία αντιλαμβάνεται τη δωρεά οργάνων ως εκδήλωση αγάπης, ως πράξη αλτρουισμού»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων