02/02/2021 02/02/2021 Την Υπαπαντή του Κυρίου εόρτασαν στο Πατριαρχείο Βουλγαρίας. Τη Θεία Λειτουργία στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι τέλεσε ο Βοηθός Επίσκοπος του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, Επίσκοπος Μελενίκου κ. Γεράσιμος, ο οποίος είναι και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ιερού Ναού.  Ο π. Κωνσταντίνος Γκαβρίλοφ που συλλειτούργησε με τον Επίσκοπο Μελενίκου κήρυξε  το...
02 Φεβρουαρίου, 2021 - 18:47
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2021 - 18:32

Η εορτή της Υπαπαντής στο Πατριαρχείο Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Η εορτή της Υπαπαντής στο Πατριαρχείο Βουλγαρίας

Την Υπαπαντή του Κυρίου εόρτασαν στο Πατριαρχείο Βουλγαρίας. Τη Θεία Λειτουργία στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι τέλεσε ο Βοηθός Επίσκοπος του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, Επίσκοπος Μελενίκου κ. Γεράσιμος, ο οποίος είναι και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ιερού Ναού. 

Ο π. Κωνσταντίνος Γκαβρίλοφ που συλλειτούργησε με τον Επίσκοπο Μελενίκου κήρυξε  το Θείο Λόγο και μίλησε για την εορτή της Υπαπαντής αναλύοντας την Ευαγγελική περικοπή ενώ μετά την Απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο Επίσκοπος Μελενίκου κ. Γεράσιμος μίλησε στους πιστούς και τους ευχήθηκε για την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου.

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων