10/11/2019 10/11/2019 Στον πανηγυρικό Εσπερινό του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Φιλιππούπολη χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ζνεπόλεως κ. Αρσένιος, Βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλιππουπόλεως. Μετά την ακολουθία της αρτοκλασίας ο Θεοφιλέστατος μίλησε προς το εκκλησίασμα τονίζοντας την τιμή που αποδίδει η Εκκλησία στους αγίους αγγέλους, αλλά και στη παρουσία τους στη ζωή του κάθε πιστού. Στο...
10 Νοεμβρίου, 2019 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2019 - 15:43

Η εορτή των Ταξιαρχών στη Φιλιππούπολη

Διαδώστε:
Η εορτή των Ταξιαρχών στη Φιλιππούπολη

Στον πανηγυρικό Εσπερινό του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Φιλιππούπολη χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ζνεπόλεως κ. Αρσένιος, Βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλιππουπόλεως.

Μετά την ακολουθία της αρτοκλασίας ο Θεοφιλέστατος μίλησε προς το εκκλησίασμα τονίζοντας την τιμή που αποδίδει η Εκκλησία στους αγίους αγγέλους, αλλά και στη παρουσία τους στη ζωή του κάθε πιστού. Στο τέλος μετέφερε και της πατρικές ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου Φιλιππουπόλεως κ. Νικολάου.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ο Θεοφιλέστατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ενορίτες δίνοντας τους παράλληλα την ευχή του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων