05/02/2020 05/02/2020 Με την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας, κ.κ. Νεοφύτου πραγματοποιείται από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου στην Ιερά Μονή Κρεμικόφσκι, σεμινάριο με θέμα «Η επικοινωνία των παιδιών και των νέων με τις χριστιανικές αξίες». Με τη διοργάνωση αυτής της συνάντησης, το Μητροπολιτικό Συμβούλιο της Σόφιας και η Ιερά Μονή σηματοδότησαν την έναρξη της κοινωνικής και...
05 Φεβρουαρίου, 2020 - 9:12
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2020 - 9:13

«Η επικοινωνία των παιδιών με τις χριστιανικές αξίες»

Διαδώστε:
«Η επικοινωνία των παιδιών με τις χριστιανικές αξίες»

Με την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας, κ.κ. Νεοφύτου πραγματοποιείται από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου στην Ιερά Μονή Κρεμικόφσκι, σεμινάριο με θέμα «Η επικοινωνία των παιδιών και των νέων με τις χριστιανικές αξίες».

Με τη διοργάνωση αυτής της συνάντησης, το Μητροπολιτικό Συμβούλιο της Σόφιας και η Ιερά Μονή σηματοδότησαν την έναρξη της κοινωνικής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας για το 2020.
Μετά από πάνω από 7 χρόνια συνεχιζόμενης εργασίας με παιδιά, με τη μορφή καλοκαιρινών και χειμερινών κατασκηνώσεων, οι διοργανωτές συγκέντρωσαν την εμπειρία που αποκτήθηκε σε ένα διήμερο εργαστήριο όπου θα αναλυθούν όλες οι καλές πρακτικές και οι δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν κατά την εργασία με παιδιά διαφορετικών ηλικιακών ομάδων .
Στόχος είναι να αναπτυχθούν περαιτέρω οι παιδικές Ορθόδοξες κατασκηνώσεις και να διευκολυνθεί η οργάνωσή τους.
Η διήμερη αυτή συνάντηση απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με παιδιά

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων