23/05/2021 23/05/2021 Με μια λιτή τελετή η Ιερά Μητρόπολη Σόφιας τίμησε την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 τους εθελοντές και τις εθελόντριες που προσφέρουν πνευματική και ψυχολογική υποστήριξη κατά την διάρκεια της πανδημίας, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης που δημιούργησε η Μητρόπολη. Του Νίκου Οικονόμου / ope.gr Ορθόδοξοι θεολόγοι και ψυχολόγοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην γραμμή, η...
23 Μαΐου, 2021 - 18:48
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2021 - 19:05

Ι. Μητρόπολη Σόφιας: Τιμήθηκε ο εθελοντισμός εν μέσω πανδημίας

Διαδώστε:
Ι. Μητρόπολη Σόφιας: Τιμήθηκε ο εθελοντισμός εν μέσω πανδημίας

Με μια λιτή τελετή η Ιερά Μητρόπολη Σόφιας τίμησε την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 τους εθελοντές και τις εθελόντριες που προσφέρουν πνευματική και ψυχολογική υποστήριξη κατά την διάρκεια της πανδημίας, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης που δημιούργησε η Μητρόπολη.

  • Του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

Ορθόδοξοι θεολόγοι και ψυχολόγοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην γραμμή, η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της στις 23 Μαρτίου 2020, κατόπιν της γενικότερης αύξησης άγχους που διαπιστώθηκε στην κοινωνία από την πλευρά της Μητρόπολης.

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, οι εθελοντές βραβεύτηκαν για την προσφορά τους από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπο και μοιράστηκαν τις προσωπικές εμπειρίες που έχουν αποκομίσει κατά την διάρκεια του καθήκοντος.

Από την πλευρά του, ο Θεοφιλέστατος επισήμανε ότι η πρόθεση της Μητρόπολης είναι η πρόνοια για την πνευματική υγεία των συνανθρώπων μας. Επίσης, ευχαρίστησε τους εθελοντές για την ανταπόκριση, καθώς και για την επαγγελματική, πνευματική και θεολογική υποστήριξη που προσφέρουν. Επιπλέον, εξέφρασε ευχές για κάθε επιτυχία στο έργο τους, καθώς και για την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών στο μέλλον.

Δείτε το σχετικό φωτογραφικό υλικό:

В Софийска митрополия бяха наградени отговарящите на телефона за духовно-психологическа подкрепа

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων