30/05/2019 30/05/2019 Σημαντικό ποσό για την ολοκλήρωση των εργασιών ανέγερσης του Ιερού Ναού του Αγίου Προκοπίου στην Βάρνα, ανακοίνωσε ότι προσφέρει η κυβέρνηση της Βουλγαρίας. Το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε την χορήγηση 500.000 λέβα, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στον υπό ανέγερση ναό ο πρωθυπουργός της χώρας Μπόικο Μπορίσοφ. Ο Μητροπολίτης Βάρνας και Μεγάλης Πρεσλάβας κ. Ιωάννης ευχαρίστησε...
30 Μαΐου, 2019 - 8:37
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2019 - 10:19

Η κυβέρνηση της Σόφιας στηρίζει την ανέγερση ναών

Διαδώστε:
Η κυβέρνηση της Σόφιας στηρίζει την ανέγερση ναών

Σημαντικό ποσό για την ολοκλήρωση των εργασιών ανέγερσης του Ιερού Ναού του Αγίου Προκοπίου στην Βάρνα, ανακοίνωσε ότι προσφέρει η κυβέρνηση της Βουλγαρίας.

Το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε την χορήγηση 500.000 λέβα, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στον υπό ανέγερση ναό ο πρωθυπουργός της χώρας Μπόικο Μπορίσοφ.

Ο Μητροπολίτης Βάρνας και Μεγάλης Πρεσλάβας κ. Ιωάννης ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό, λέγοντας: «Δεν βρίσκω λόγια να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά που έχετε προσφέρει τα τελευταία χρόνια ως ως πρωθυπουργός”.
Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία εκατό χρόνια που χτίζεται ένας νέος ναός στην επαρχία της Βάρνας. Η κατασκευή του διαρκεί πάνω από 10 χρόνια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων