21/11/2019 21/11/2019 Την Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στη Σόφια υποδέχτηκε την Τρίτη στην έδρα του Πατριαρχείου ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.  «Καθημερινά προσπαθώ να μαθαίνω τις ομορφιές και την ιστορία του τόπου σας. Γνωρίζοντας το σπουδαίο ρόλο της Ορθόδοξης Εκκλησίας αποφάσισα να σας επισκεφθώ σήμερα προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις σε κοινά ζητήματα» τόνισε η Πρέσβης. Από τη...
21 Νοεμβρίου, 2019 - 15:51
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2019 - 18:28

Η Πρέσβης των ΗΠΑ επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Η Πρέσβης των ΗΠΑ επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Βουλγαρίας

Την Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στη Σόφια υποδέχτηκε την Τρίτη στην έδρα του Πατριαρχείου ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. 

«Καθημερινά προσπαθώ να μαθαίνω τις ομορφιές και την ιστορία του τόπου σας. Γνωρίζοντας το σπουδαίο ρόλο της Ορθόδοξης Εκκλησίας αποφάσισα να σας επισκεφθώ σήμερα προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις σε κοινά ζητήματα» τόνισε η Πρέσβης.

Από τη πλευρά του ο Μακαριώτατος αρχικά ευχαρίστησε την Αμερικανίδα διπλωμάτη για την επίσκεψή της και αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του βουλγαρικού λαού, τονίζοντας ιδιαίτερα την πνευματική σχέση που υπάρχει με την Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων