12/05/2024 12/05/2024 Την ιερά μνήμη των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου τίμησαν το Σάββατο 11 Μαϊου στην Θεολογική Ακαδημία της Φιλιππούπολης στη Βουλγαρία, η οποία φέρει και το όνομά τους.  Οι Άγιοι Φωτιστές των Σλάβων είναι προστάτες της Θεολογικής Ακαδημίας εντός της οποίας υπάρχει ναός αφιερωμένους στους Θεσσαλονικείς ιεραποστόλους αδελφούς. Των ιερών ακολουθιών προέστη ο Μητροπολίτης Φιλιππουπόλεως κ....
12 Μαΐου, 2024 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2024 - 17:37

Η Θεολογική Ακαδημία Φιλιππούπολης τίμησε τους προστάτες της Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο

Διαδώστε:
Η Θεολογική Ακαδημία Φιλιππούπολης τίμησε τους προστάτες της Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο

Την ιερά μνήμη των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου τίμησαν το Σάββατο 11 Μαϊου στην Θεολογική Ακαδημία της Φιλιππούπολης στη Βουλγαρία, η οποία φέρει και το όνομά τους. 

Οι Άγιοι Φωτιστές των Σλάβων είναι προστάτες της Θεολογικής Ακαδημίας εντός της οποίας υπάρχει ναός αφιερωμένους στους Θεσσαλονικείς ιεραποστόλους αδελφούς.

Των ιερών ακολουθιών προέστη ο Μητροπολίτης Φιλιππουπόλεως κ. Νικόλαος ο οποίος μαζί με τις αναστάσιμες ευχές μίλησε στους σπουδαστές και τους καθηγητές για το έργο των Αγίων Κυρίλλων και Μεθοδίου, μεταφέροντας και το σχετικό μήνυμα της Ιεράς Συνόδου της εν Βουλγαρία Ορθοδόξου Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων