30/06/2020 30/06/2020 Ευχαριστήρια επιστολή στον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, έστειλε το μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ  για την χρηματική του εισφορά (20.000 λέβα), που ήρθε ως μάννα εξ ουρανού στη Μονή ακριβώς τη στιγμή που ετοιμαζόταν να σταματήσει τις εργασίες!  Διαβάστε τι έγραψε ο ηγούμενος της Μονής στον πρωθυπουργό της χώρας: Στον κ. Μπόικο Μπορίσοφ, Πρωθυπουργό της...
30 Ιουνίου, 2020 - 17:58
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2020 - 17:33

Ηγ. Μονής Αρχαγγέλου στον Μπορίσοφ: «Θαύμα η δωρεά σας»

Διαδώστε:
Ηγ. Μονής Αρχαγγέλου στον Μπορίσοφ: «Θαύμα η δωρεά σας»

Ευχαριστήρια επιστολή στον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, έστειλε το μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ  για την χρηματική του εισφορά (20.000 λέβα), που ήρθε ως μάννα εξ ουρανού στη Μονή ακριβώς τη στιγμή που ετοιμαζόταν να σταματήσει τις εργασίες! 

Διαβάστε τι έγραψε ο ηγούμενος της Μονής στον πρωθυπουργό της χώρας:

Στον κ. Μπόικο Μπορίσοφ,

Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας

Αγαπητέ κύριε πρωθυπουργέ,

Η Αδελφότητα της Μονής του Αρχαγγέλου Μιχαήλ Τσεκότιν για πολλά χρόνια σχεδίαζε να ολοκληρώσει την κατασκευή της «νέας πτέρυγας με τραπεζαρία». Εξοικονομούσαμε για χρόνια, αφού δεν είμαστε πλούσιο μοναστήρι. Από πέρυσι, ασχολούμαστε σοβαρά με αυτήν την πρωτοβουλία. Με τη βοήθεια του Θεού και την προσευχή μεσολάβησης του Αγ. Αρχαγγέλου Μιχαήλ και του Επίσκοπου μας Γαβριήλ έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο.

Μερικοί άνθρωποι δεν πιστεύουν στα θαύματα, αλλά θα πω ότι είχα μόλις μιλήσει με τους μάστορες για να σταματήσουν τις δραστηριότητες λόγω έλλειψης χρημάτων, όταν μάθαμε για την εθελοντική και προσωπική δωρεά σας.

Δεν περιμέναμε να λάβουμε μια τέτοια χρηματική δωρεά!

Ευχαριστούμε ειλικρινά!

Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για ξυλουργικές εργασίες και για τα εξωτερικά και εσωτερικά δάπεδα του κτηρίου.

Αποφασίσαμε να σας γράψουμε στα  του μοναστηριού, ως μεγάλο δωρητή, για αιώνια ανάμνηση.

Με βαθύ σεβασμό

Ιερομόναχος Μιχαήλ (Диловски), ηγούμενος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων