08/03/2023 08/03/2023 Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος υποδέχθηκε τον νέο διευθυντή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ενεργητικής Θεραπείας και Επειγόντων Περιστατικών Pirogov (UMBALSM) στη Σόφια, Δρ Βαλεντίν Ντιμιτρόφ, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν πλήθος κοινών πρωτοβουλιών, οι οποίες πραγματοποιούνται από κοινού μεταξύ της Ιεράς Μητρόπολης Σοφίας και του Νοσοκομείου....
08 Μαρτίου, 2023 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2023 - 9:27

Κοινές πρωτοβουλίες Πατριαρχείου Βουλγαρίας με Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Σόφια

Διαδώστε:
Κοινές πρωτοβουλίες Πατριαρχείου Βουλγαρίας με Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Σόφια

Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος υποδέχθηκε τον νέο διευθυντή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ενεργητικής Θεραπείας και Επειγόντων Περιστατικών Pirogov (UMBALSM) στη Σόφια, Δρ Βαλεντίν Ντιμιτρόφ, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν πλήθος κοινών πρωτοβουλιών, οι οποίες πραγματοποιούνται από κοινού μεταξύ της Ιεράς Μητρόπολης Σοφίας και του Νοσοκομείου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος.

Κατά τη συνάντηση, ο Δρ Ντιμιτρόφ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συνάντηση με τον Μακαριώτατο. Από τη μεριά του ο Πατριάρχης κ.κ. Νεόφυτος ευχήθηκε στον Δρ. Βαλεντίν Ντιμιτρόφ υγεία και δύναμη στην εκτέλεση του έργου του.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ευχές για υγεία και πολλές μελλοντικές κοινές πρωτοβουλίες.

Κείμενο και φωτογραφίες: Angel Karadakov

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων