02/06/2019 02/06/2019 Την ημέρα που είναι αφιερωμένη προς τα παιδιά τίμησαν στο Πατριαρχείο Βουλγαρίας. Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος επισκέφθηκε χθες το Νοσοκομείο Αποκατάστασης Παιδιών με εγκεφαλική παράλυση “Bankya”. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο Θεοφιλέστατος είχε τη χαρά να επικοινωνήσει με τα παιδιά και τους γονείς τους και τόνισε...
02 Ιουνίου, 2019 - 12:38

Κοντά στα παιδιά που δοκιμάζονται το Πατρ. Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Κοντά στα παιδιά που δοκιμάζονται το Πατρ. Βουλγαρίας

Την ημέρα που είναι αφιερωμένη προς τα παιδιά τίμησαν στο Πατριαρχείο Βουλγαρίας. Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος επισκέφθηκε χθες το Νοσοκομείο Αποκατάστασης Παιδιών με εγκεφαλική παράλυση “Bankya”. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο Θεοφιλέστατος είχε τη χαρά να επικοινωνήσει με τα παιδιά και τους γονείς τους και τόνισε στην ομιλία του ότι: “ο Θεός να βρίσκεται πάντα κοντά σας και να σας χαρίζει δύναμη και υπομονή”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων