02/09/2019 02/09/2019 Στην Ιερά Μονή Κρεμιλόφσκυ βρέθηκε χθες, Αρχή της Ινδίκτου, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Ο Μακαριώτατος συμμετείχε συμπροσευχόμενος από του ιερού βήματος, ενώ της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος. Αφορμή της επίσκεψης του Μακαριωτάτου ήταν η εορτή λήξης της φετινής κατασκηνωντικής περιόδου που διοργάνωσε το Πατριαρχείο Βουλγαρίας. Με τον...
02 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:01

Κοντά στους νέους ο Πατρ. Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Κοντά στους νέους ο Πατρ. Βουλγαρίας

Στην Ιερά Μονή Κρεμιλόφσκυ βρέθηκε χθες, Αρχή της Ινδίκτου, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.

Ο Μακαριώτατος συμμετείχε συμπροσευχόμενος από του ιερού βήματος, ενώ της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος.

Αφορμή της επίσκεψης του Μακαριωτάτου ήταν η εορτή λήξης της φετινής κατασκηνωντικής περιόδου που διοργάνωσε το Πατριαρχείο Βουλγαρίας. Με τον τρόπο αυτό ο Μακαριώτατος θέλησε να δείξει την έμπρακτη συμπαράσταση του στους νέους που συμμετείχαν και φέτος στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος κ. Πολύκαρπος ευχαρίστησε όλους τους παρεβρισκόμενους και τους ευχήθηκε η νέα εκκλησιαστική χρονιά να είναι γεμάτη από τη παρουσία του Χριστού και των Αγίων στην καθημερινότητά τους.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων