05/08/2019 05/08/2019 Η βυθισμένη εκκλησία στο φράγμα Zhrebchevo στη Βουλγαρία λειτούργησε και πάλι για πρώτη φορά μετά το 1963 “Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσοι έβαλαν την ψυχή τους σε αυτόν τον ναό. Πολλοί από αυτούς είναι ήδη νεκροί, αλλά υπάρχουν πολλοί που θυμούνται ακόμα τι έγινε για να προστατεύσουμε την ορθόδοξη πίστη μας” δήλωσε ο...
05 Αυγούστου, 2019 - 10:21
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2019 - 10:43

Ξαναλειτούργησε η βυθισμένη εκκλησία

Διαδώστε:
Ξαναλειτούργησε η βυθισμένη εκκλησία

Η βυθισμένη εκκλησία στο φράγμα Zhrebchevo στη Βουλγαρία λειτούργησε και πάλι για πρώτη φορά μετά το 1963

“Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσοι έβαλαν την ψυχή τους σε αυτόν τον ναό. Πολλοί από αυτούς είναι ήδη νεκροί, αλλά υπάρχουν πολλοί που θυμούνται ακόμα τι έγινε για να προστατεύσουμε την ορθόδοξη πίστη μας” δήλωσε ο Μητροπολίτης Στάρα Ζαγκόρας, κ. Κυπριανός, μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.

Ο ναός αυτός, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Άγιο Ιωάννη της Ρίλα, σταμάτησε να λειτουργεί μετά την κατασκευή του φράγματος στην περιοχή. Αυτή η εκκλησία βρίσκεται κοντά στο μεγάλο φράγμα, και όταν η στάθμη του νερού ανεβαίνει βυθίζεται κάτω από το νερό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων