29/09/2021 29/09/2021 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σοφίας και Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου εκδόθηκε η συλλογή  “Θεοτοκάριον”. Το βιβλίο περιέχει 56 κανόνες προς την Υπεραγία Θεοτόκο στους οκτώ ήχους για κάθε ημέρα της εβδομάδας.  Διαβάζονται κάθε μέρα στο Απόδειπνο, αλλά μπορούν, επίσης, να συμπεριληφθούν και σε κανόνα προσωπικής προσευχής. Η έκδοση έγινε από την Ιερά...
29 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2021 - 16:24

Κυκλοφόρησε το «Θεοτοκάριον» από τη Μητρόπολη Σόφιας

Διαδώστε:
Κυκλοφόρησε το «Θεοτοκάριον» από τη Μητρόπολη Σόφιας

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σοφίας και Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου εκδόθηκε η συλλογή  “Θεοτοκάριον”. Το βιβλίο περιέχει 56 κανόνες προς την Υπεραγία Θεοτόκο στους οκτώ ήχους για κάθε ημέρα της εβδομάδας. 

Διαβάζονται κάθε μέρα στο Απόδειπνο, αλλά μπορούν, επίσης, να συμπεριληφθούν και σε κανόνα προσωπικής προσευχής.

Η έκδοση έγινε από την Ιερά Μητρόπολη Σόφιας με τη βοήθεια του Εκδοτικού Συλλόγου της Ορθόδοξης Πατρίδας. Περιέχει 308 σελίδες μεγάλου μεγέθους, η εκτύπωση είναι δίχρωμη, το εξώφυλλο σκληρό με δερμάτινο δέσιμο και κοστολογείται περίπου στα 20 ευρώ.

Πωλείται από την Ιερά Μητρόπολη Σόφιας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων