09/01/2023 09/01/2023 Στις 8 Ιανουαρίου – την Κυριακή μετά τα Θεοφάνεια, με την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ. Νεοφύτου, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ναό του Ευαγγελισμού στη συνοικία «Druzhba» στη Σόφια. Της θείας λειτουργίας προέστη ο Επίσκοπος Μπελοκραντσίκ κ.Πολύκαρπος και βοηθός του Πατριάρχη Βουλγαρίας. Εκκλησιαστικούς ύμνους απέδωσαν χορωδοί, με επικεφαλής τους κκ. Svetoslav Tsekov και Todor...
09 Ιανουαρίου, 2023 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2023 - 20:26

Κυριακή μετά τα Θεοφάνεια στο Πατριαρχείο Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Κυριακή μετά τα Θεοφάνεια στο Πατριαρχείο Βουλγαρίας

Στις 8 Ιανουαρίου – την Κυριακή μετά τα Θεοφάνεια, με την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ. Νεοφύτου, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ναό του Ευαγγελισμού στη συνοικία «Druzhba» στη Σόφια.

Της θείας λειτουργίας προέστη ο Επίσκοπος Μπελοκραντσίκ κ.Πολύκαρπος και βοηθός του Πατριάρχη Βουλγαρίας. Εκκλησιαστικούς ύμνους απέδωσαν χορωδοί, με επικεφαλής τους κκ. Svetoslav Tsekov και Todor Kostov.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ο Επίσκοπος χαιρέτησε όλους τους παρευρισκόμενους εκ μέρους του Μητροπολίτου Σοφίας και Πατριάρχη Βουλγαρίας k. Νεοφύτου, ενώ εκφώνησε σύντομο κήρυγμα, καλώντας τους πιστούς να ζήσουν υπό το φως του Χριστού και να αποτελέσουν παράδειγμα πνευματικής αγνότητας και αφοσίωσης στην υπηρεσία του Θεού.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Архиерейска света Литургия в храм „Свето Благовещение“, гр София - 08.01.2023 г.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων