15/08/2021 15/08/2021 Ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Βελίκης κ. Σιώνιου, ηγούμενου της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Τρογιάνσκι (Τρωιάν) στη Βουλγαρία, τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 15 Αυγούστου, η Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου. Ακολούθησε λιτανεία της θαυματουργής ιεράς εικόνας της μονής, Παναγίας της Τριχερούσας, από το καθολικό της έως τον πρώτο τόπο, όπου θαυματούργησε η εικόνα....
15 Αυγούστου, 2021 - 12:56
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2021 - 17:16

Λιτάνευση της Παναγίας Τριχερούσας στην Ιερά Μονή Τρωιάν

Διαδώστε:
Λιτάνευση της Παναγίας Τριχερούσας στην Ιερά Μονή Τρωιάν

Ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Βελίκης κ. Σιώνιου, ηγούμενου της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Τρογιάνσκι (Τρωιάν) στη Βουλγαρία, τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 15 Αυγούστου, η Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου. Ακολούθησε λιτανεία της θαυματουργής ιεράς εικόνας της μονής, Παναγίας της Τριχερούσας, από το καθολικό της έως τον πρώτο τόπο, όπου θαυματούργησε η εικόνα. Το απόγευμα θα τελεστεί ο μεθόρτιος εσπερινός με τον ακάθιστο προς τιμήν της Παναγίας. 

Κι επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, δείτε τις φωτογραφίες από τη λιτάνευση:

 

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων