16/01/2021 16/01/2021 Το βράδυ της παραμονής της εορτής της προσκυνήσεως της Τιμίας αλύσεως του Αγίου Πέτρου στην Ιερά Μονή Πέτρου και Παύλου στο Πατριαρχείο Βουλγαρίας τελέστηκε o Πανηγυρικός Επερινός από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπο, με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου και τους Ιεροδιακόνους κ. Βαρθολομαίο και κ. Πολύκαρπο. Μετά την ευλογία των...
16 Ιανουαρίου, 2021 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2021 - 9:26

“Με προσευχές ο Θεός θα μας προικίσει με ισχυρή πίστη”

Διαδώστε:
“Με προσευχές ο Θεός θα μας προικίσει με ισχυρή πίστη”

Το βράδυ της παραμονής της εορτής της προσκυνήσεως της Τιμίας αλύσεως του Αγίου Πέτρου στην Ιερά Μονή Πέτρου και Παύλου στο Πατριαρχείο Βουλγαρίας τελέστηκε o Πανηγυρικός Επερινός από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπο, με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου και τους Ιεροδιακόνους κ. Βαρθολομαίο και κ. Πολύκαρπο.

Μετά την ευλογία των άρτων ο Θεοφιλέστατος απευθύνθηκε στην μοναστική αδελφότητα, στους πιστούς και τον κλήρο και αφού μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Πατριάρχη αναφέρθηκε στην ανάμνηση της θαυματουργής απελευθέρωσης του Αγίου και Ενδόξου Αποστόλου Πέτρου από το μπουντρούμι και ευχήθηκε σε όλους «Μέσα από τις προσευχές μας, ο Θεός να μας προικίσει με ισχυρή πίστη, να μας γεμίσει με αγάπη και να μας κάνει να υπακούμε σ ‘Αυτόν, και το θέλημά Του θα είναι στις καρδιές μας. Έτσι ώστε μέσα από όλα αυτά να γίνουμε άξιοι της Βασιλείας των Ουρανών”. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων