28/06/2019 29/06/2019 Με τον επίσκοπο της Αρμενικής εκκλησίας στη Βουλγαρία συναντήθηκε χθες ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αρμένιος επίσκοπος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για τις αρμονικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ Ορθοδόξων και Αρμενικής εκκλησίας στη Βουλγαρία, καθώς επίσης και για τη φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους. Αναφέρθηκε και στη συνέλευση...
28 Ιουνίου, 2019 - 11:14
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2019 - 10:28

Με τον Επίσκοπο των Αρμενίων συναντήθηκε ο Πατρ. Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Με τον Επίσκοπο των Αρμενίων συναντήθηκε ο Πατρ. Βουλγαρίας

Με τον επίσκοπο της Αρμενικής εκκλησίας στη Βουλγαρία συναντήθηκε χθες ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αρμένιος επίσκοπος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για τις αρμονικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ Ορθοδόξων και Αρμενικής εκκλησίας στη Βουλγαρία, καθώς επίσης και για τη φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους. Αναφέρθηκε και στη συνέλευση που πραγματοποίησαν τον περασμένο Μάρτιο στη Σόφια οι αρμένιοι επίσκοποι της Ευρώπης.

Από τη πλευρά του ο Πατριάρχης κ.κ. Νεόφυτος εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση και τόνισε ότι “οι Βούλγαροι πάντα αγαπούσαν και σέβονταν τον αρμενικό λαό. Αυτό επιβεβαιώνει και η συνάντηση μας σήμερα”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων