16/05/2019 16/05/2019 Με τον πρέσβη της Σλοβενίας στην Σόφια, συναντήθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ. Νεόφυτος. Ο Πατριάρχης αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις των δύο χωρών τονίζοντας ότι “ο βουλγαρικός και ο σλοβενικός λαός είναι αδελφοί λαοί και έχουν ένα κοινό παρελθόν”. “Για μένα, η Εκκλησία της Βουλγαρίας είναι σημαντικότερος θεματοφύλακας των αξιών. Όλα τα σλαβικά έθνη έχουν διδαχθεί...
16 Μαΐου, 2019 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2019 - 18:59

Με τον Σλοβένο Πρέσβη συναντήθηκε ο Πατρ. Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Με τον Σλοβένο Πρέσβη συναντήθηκε ο Πατρ. Βουλγαρίας

Με τον πρέσβη της Σλοβενίας στην Σόφια, συναντήθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ. Νεόφυτος.

Ο Πατριάρχης αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις των δύο χωρών τονίζοντας ότι “ο βουλγαρικός και ο σλοβενικός λαός είναι αδελφοί λαοί και έχουν ένα κοινό παρελθόν”.

“Για μένα, η Εκκλησία της Βουλγαρίας είναι σημαντικότερος θεματοφύλακας των αξιών. Όλα τα σλαβικά έθνη έχουν διδαχθεί και βασίζονται στις γνώσεις σας. Χωρίς τον Άγιο Κύριλλο και τον Μεθόδιο, δεν θα ήμασταν εδώ τώρα. Γι ‘αυτό θα σας είμαστε πάντα ευγνώμονες. Έχουμε μεγάλη επιθυμία να συνεργαστούμε δήλωσε ο Σλοβένος Πρέσβης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων