12/03/2020 12/03/2020 Κανονικά θα τελεσθούν όλες οι ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και αυτές της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Στάρα Ζαγόρας κ. Κυπριανός. Ο Σεβασμιώτατος τονίζει πως τη δύσκολη αυτή περίοδο που περνάει και η Βουλγαρία από την επιδημία του κορωνοϊού, θα πρέπει να ενώσουμε όλοι τις προσευχές μας...
12 Μαρτίου, 2020 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2020 - 19:13

Μητρ. Στάρα Ζαγόρας: “Ας ενδυναμώσουμε τη προσευχή μας”

Διαδώστε:
Μητρ. Στάρα Ζαγόρας: “Ας ενδυναμώσουμε τη προσευχή μας”

Κανονικά θα τελεσθούν όλες οι ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και αυτές της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Στάρα Ζαγόρας κ. Κυπριανός.

Ο Σεβασμιώτατος τονίζει πως τη δύσκολη αυτή περίοδο που περνάει και η Βουλγαρία από την επιδημία του κορωνοϊού, θα πρέπει να ενώσουμε όλοι τις προσευχές μας για την αντιμετώπιση αυτής της απειλής.

“Σε μια περίοδο που τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται, η Εκκλησία καλεί σε ενδυνάμωση της προσευχής. Η ασθένεια δεν θα πρέπει να αποτελέσει πηγή πανικού. Αυτό που θα πρέπει να μας φοβίζει περισσότερο δεν είναι η ασθένεια αλλά η αμαρτία. Ας ενδυναμώσουμε τις προσευχές μας για να αντιμετωπίσουμε και αυτή τη δοκιμασία”, αναφέρει, μεταξύ άλλων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων