16/02/2022 16/02/2022 Συνάντηση με την Περιφερειάρχη Σιλίστρας Κάτια Κράστεβα είχε ο Μητροπολίτης Δοροστόλου κ. Ιάκωβος στην κατοικία της Μητρόπολης Δοροστόλου μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου. Η επιθυμία της Μητρόπολης  είναι να χτίσει ένα κέντρο επισκεπτών με εικόνες της Αναγέννησης που έχουν υποστεί αναστήλωση, με λείψανα 2.360 μαρτύρων και αγίων που σώζονται στη Μητρόπολη, καθώς και «μαρτυρίες» από...
16 Φεβρουαρίου, 2022 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2022 - 17:12

Μητρόπολη Δοροστόλου: Να αναπτυχθεί ο προσκυνηματικός τουρισμός στην Σιλίστρα

Διαδώστε:
Μητρόπολη Δοροστόλου: Να αναπτυχθεί ο προσκυνηματικός τουρισμός στην Σιλίστρα

Συνάντηση με την Περιφερειάρχη Σιλίστρας Κάτια Κράστεβα είχε ο Μητροπολίτης Δοροστόλου κ. Ιάκωβος στην κατοικία της Μητρόπολης Δοροστόλου μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου. Η επιθυμία της Μητρόπολης  είναι να χτίσει ένα κέντρο επισκεπτών με εικόνες της Αναγέννησης που έχουν υποστεί αναστήλωση, με λείψανα 2.360 μαρτύρων και αγίων που σώζονται στη Μητρόπολη, καθώς και «μαρτυρίες» από τον αγώνα για την αναστήλωση της Μητρόπολης τη δεκαετία του 1990.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι το αμοιβαίο έργο της Περιφερειάρχη και του Σεβασμιωτάτου θα συνεχιστεί και στο μέλλον, όπως συνέβη τα τελευταία 20 χρόνια.
Αυτό που αποφασίστηκε είναι ότι είναι από κοινού καλό να υπάρχει διοικητική συνέχεια προκειμένου να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους ακόμη πιο επιτυχημένα.

Η Μητρόπολη επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να διευρύνει τον λατρευτικό της κύκλο. Αυτή η νέα προσέγγιση πιστεύεται ότι είναι χρήσιμη για να αναπτυχθεί ο προσκυνηματικός τουρισμός στην περιοχή Σιλίστρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων