12/06/2022 12/06/2022 Με την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, η Ιερά Μητρόπολη Σόφιας και συγκεκριμένα το Τμήμα Φιλανθρωπίας, σε συνεργασία με τον Βουλγαρικό Ερυθρό Σταυρό διοργάνωσαν φιλανθρωπική εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία, με την τοποθέτηση ειδικών κουτιών για το σκοπό αυτό σε 38 ναούς της βουλγαρικής πρωτεύουσας. ...
12 Ιουνίου, 2022 - 11:49
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2022 - 14:09

Μητρόπολη Σόφιας και Ερυθρός Σταυρός συγκεντρώνουν χρήματα για την Ουκρανία

Διαδώστε:
Μητρόπολη Σόφιας και Ερυθρός Σταυρός συγκεντρώνουν χρήματα για την Ουκρανία

Με την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου, η Ιερά Μητρόπολη Σόφιας και συγκεκριμένα το Τμήμα Φιλανθρωπίας, σε συνεργασία με τον Βουλγαρικό Ερυθρό Σταυρό διοργάνωσαν φιλανθρωπική εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία, με την τοποθέτηση ειδικών κουτιών για το σκοπό αυτό σε 38 ναούς της βουλγαρικής πρωτεύουσας. 

Τα ποσά που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν σε πρόσφυγες από την Ουκρανία που βρίσκονται στη Βουλγαρία, καθώς και σε τραυματίες πολίτες στην Ουκρανία.

Υπενθυμίζουμε ότι όποιος θέλει να βοηθήσει οικονομικά, στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας δημοσιεύεται τραπεζικός λογαριασμός για τη συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα των εχθροπραξιών στην Ουκρανία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων