22/12/2021 22/12/2021 Η τελευταία συνεδρίαση του Ανωτάτου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου για φέτος πραγματοποιήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας. Πριν από τη συνάντηση, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος, που είναι και Μητροπολίτης Σόφιας, υποδέχθηκε τους ιερείς και λαϊκούς, που απαρτίζουν το Συμβούλιο, συγχαίροντάς τους για τις επερχόμενες εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και...
22 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2021 - 17:11

Μητρόπολη Σόφιας: Συνεδρίαση του Ανωτάτου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Διαδώστε:
Μητρόπολη Σόφιας: Συνεδρίαση του Ανωτάτου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Η τελευταία συνεδρίαση του Ανωτάτου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου για φέτος πραγματοποιήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας. Πριν από τη συνάντηση, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος, που είναι και Μητροπολίτης Σόφιας, υποδέχθηκε τους ιερείς και λαϊκούς, που απαρτίζουν το Συμβούλιο, συγχαίροντάς τους για τις επερχόμενες εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και μοιράζοντάς τους δώρα.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Στη συνεδρίαση που ακολούθησε, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε άπαντες για το άξιο και υπεύθυνο έργο τους, καθώς και για τη στήριξη που παρέχουν στο έργο των οικοδομικών εργασιών υπέρ του εκκλησιαστικού επισκοπικού έργου.

Από την πλευρά τους, οι Σύμβουλοι ευχαρίστησαν τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη, καθώς και για την ευκαιρία που τους δίνει, ώστε να είναι χρήσιμοι στη διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας.

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου, προήδρευσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος.

Φωτογραφίες: Kostadin Trenev

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων