02/10/2021 02/10/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως (Πλόβδιβ) κ. Νικόλαο επισκέφθηκε κατά την επιστροφή του από τη Ρουμανία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι.  Κατά τη σύντομη παραμονή του στην Μητρόπολη της πρώτης πόλης που έφτιαξε ο πατέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Φίλιππος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον...
02 Οκτωβρίου, 2021 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2021 - 15:31

Μητροπολιτική συνάντηση στη Φιλιππούπολη

Διαδώστε:
Μητροπολιτική συνάντηση στη Φιλιππούπολη

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως (Πλόβδιβ) κ. Νικόλαο επισκέφθηκε κατά την επιστροφή του από τη Ρουμανία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι. 

Κατά τη σύντομη παραμονή του στην Μητρόπολη της πρώτης πόλης που έφτιαξε ο πατέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Φίλιππος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως κ. Νικόλαο και να του προσφέρει ένα φωτογραφικό άλμπουμ με φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια και στη Βουλγαρία για τον Άγιο Κλήμεντα Οχρίδος. Επίσης, του προσέφερε ένα βιβλίο για τον Άγιο Κλήμεντα και μια βυζαντινή εικόνα του Αγίου, έργο των πατέρων της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Στο τέλος της συναντήσεως ο Σεβ. Μητροπολίτης Φιλιππουπόλεως κ. Νικόλαος προσέφερε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα αναμνηστικά και παρέθεσε γεύμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων