24/04/2021 24/04/2021 Στην Αγία Τριάδα της Στάρα Ζαγκόρας ιερούργησε σήμερα, Σάββατο του Λαζάρου, ο εγχώριος Μητροπολίτης κ. Κυπριανός. «Σήμερα, μια εβδομάδα πριν από την Ανάσταση του Χριστού, η Ιερή Ορθόδοξη Εκκλησία μας εντέλλει να θυμόμαστε την ανάσταση του νεκρού Λάζαρου. Αυτό πρέπει να μας ενισχύσει, να μας δώσει δύναμη να αντέξουμε τις τελευταίες μέρες, να μείνουμε σε προσευχή...
24 Απριλίου, 2021 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2021 - 15:23

Μητροπολίτης Κυπριανός: «Η Ανάσταση του Λαζάρου μας ενδυναμώνει»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Κυπριανός: «Η Ανάσταση του Λαζάρου μας ενδυναμώνει»

Στην Αγία Τριάδα της Στάρα Ζαγκόρας ιερούργησε σήμερα, Σάββατο του Λαζάρου, ο εγχώριος Μητροπολίτης κ. Κυπριανός. «Σήμερα, μια εβδομάδα πριν από την Ανάσταση του Χριστού, η Ιερή Ορθόδοξη Εκκλησία μας εντέλλει να θυμόμαστε την ανάσταση του νεκρού Λάζαρου. Αυτό πρέπει να μας ενισχύσει, να μας δώσει δύναμη να αντέξουμε τις τελευταίες μέρες, να μείνουμε σε προσευχή και μετάνοια. Ζητώ από τον Παντοδύναμο Θεό να μας δώσει πνευματική υγεία», είπε ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας. 

Αύριο, 25 Απριλίου, που η εκκλησία μας γιορτάζει την είσοδο του Κυρίου μας στα Ιεροσόλυμα, ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου  από τις 09:30. Η Θεία Λειτουργία θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη σελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Στάρα Ζαγκόρας στο facebook.

Σημειώνεται πως οι ναοί απολυμαίνονται πλήρως, και το ποίμνιο καλείται να παρακολουθεί, ώστε να έρχεται εις γνώσιν των μέτρων κατά της επιδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων