17/11/2019 17/11/2019 Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”   Επιμνημόσυνες δεήσεις στην μνήμη των θυμάτων που έχασαν την ζωή τους σε τροχαία ατυχήματα τελέστηκαν σε όλους τους ιερούς ναούς του Πατριαρχείου Βουλγαρίας σήμερα Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων. Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Φιλιππούπολη, η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε...
17 Νοεμβρίου, 2019 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2019 - 20:27

Μνημόσυνα τελέστηκαν στην μνήμη θυμάτων από τροχαία ατυχήματα

Διαδώστε:
Μνημόσυνα τελέστηκαν στην μνήμη θυμάτων από τροχαία ατυχήματα

Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Επιμνημόσυνες δεήσεις στην μνήμη των θυμάτων που έχασαν την ζωή τους σε τροχαία ατυχήματα τελέστηκαν σε όλους τους ιερούς ναούς του Πατριαρχείου Βουλγαρίας σήμερα Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων.

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Φιλιππούπολη, η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως κ. Νικόλαο. Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι της τοπικής δημοτικής αρχής, του Υπουργείου Εσωτερικών, της Αστυνομίας και πολλοί απλοί πολίτες.

Σημειώνεται ότι κατόπιν απόφασης της Γ.Σ. του ΟΗΕ το 2005, έχει θεσπιστεί διεθνώς κάθε χρόνο η τρίτη Κυριακή του Νοεμβρίου να αποτελεί ημέρα μνήμης για τα θύματα των ατυχημάτων στους δρόμους καθώς και ημέρα απόδοσης φόρου τιμής στους ανθρώπους που βοηθούν σε τροχαία όπως πυροσβέστες, αστυνομικούς και γιατρούς.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων