21/01/2020 21/01/2020 Ομάδα Ιερέων και πιστών από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας επισκέφθηκαν την Ρωσία, προκειμένου να παραστούν στον εορτασμό των Θεοφανείων. Με την ευκαιρία αυτή ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών εξέφρασε την ελπίδα ότι, ο βουλγαρικός λαός θα διατηρήσει για πάντα «αγάπη, σεβασμό και ευγνωμοσύνη για το ρωσικό λαό» και ότι θα ενισχυθούν οι...
21 Ιανουαρίου, 2020 - 10:08
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2020 - 9:30

Μόσχα: Προσβλέπουμε σε στενές σχέσεις με το Πατρ. Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Μόσχα: Προσβλέπουμε σε στενές σχέσεις με το Πατρ. Βουλγαρίας

Ομάδα Ιερέων και πιστών από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας επισκέφθηκαν την Ρωσία, προκειμένου να παραστούν στον εορτασμό των Θεοφανείων. Με την ευκαιρία αυτή ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών εξέφρασε την ελπίδα ότι, ο βουλγαρικός λαός θα διατηρήσει για πάντα «αγάπη, σεβασμό και ευγνωμοσύνη για το ρωσικό λαό» και ότι θα ενισχυθούν οι σχέσεις μεταξύ των Ορθοδόξων εκκλησιών των δύο χωρών.
Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής χαιρετίζοντας την βουλγαρική αντιπροσωπεία σημείωσε ότι «ποτέ δεν θα σβήσει από τη μνήμη των καρδιών του ρωσικού λαού η αγάπη για τον βουλγαρικό λαό» και πρόσθεσε ότι οι σχέσεις των δύο εκκλησιών ενισχύονται.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων