04/03/2019 04/03/2019 Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ. Νεόφυτος συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 141η επέτειο της απελευθέρωσης της Βουλγαρίας Οι επετειακές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης για εκείνους που έχασαν τη ζωή τους στο πεδίο της μάχης για την ελευθερία και την πατρίδα. Στην τελετή παραβρέθηκαν Ιεράρχες, εκπρόσωποι της Ρωσικής και της Ρυμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας...
04 Μαρτίου, 2019 - 8:14
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2019 - 9:14

“Να οικοδομούμε το μέλλον μέσα από τη αγάπη του Θεού”

Διαδώστε:
“Να οικοδομούμε το μέλλον μέσα από τη αγάπη του Θεού”

Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ. Νεόφυτος συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 141η επέτειο της απελευθέρωσης της Βουλγαρίας

Οι επετειακές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης για εκείνους που έχασαν τη ζωή τους στο πεδίο της μάχης για την ελευθερία και την πατρίδα.

Στην τελετή παραβρέθηκαν Ιεράρχες, εκπρόσωποι της Ρωσικής και της Ρυμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Βουλγαρία, εκπρόσωπου της κυβέρνησης, και τους πολιτικού κόσμο της χώρας, καθώς και πλήθος πιστών.

«Με τη βοήθεια του Θεού, καταφέραμε να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας και ο λαός μας έκανε έχυσε τόσο αίμα στην ηρωική αυτή προσπάθεια” τόνισε μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Νεόφυτος. Πρόσθεσε επίσης, ότι είναι σημαντικά να οικοδομούμε το μέλλον της χώρας μέσα από την αγάπη του Θεού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων