07/04/2021 07/04/2021 Εγκρίθηκαν από το υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας τα νέα εγχειρίδια που εξέδωσε η Εκκλησία της Βουλγαρίας για το μάθημα το θρησκευτικών της 6ης και της 7ης τάξης, σε συνέχεια της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ κυβέρνησης και Πατριαρχείου. Ήδη, τα βιβλία που έχουν εκδοθεί για τις πρώτες πέντε τάξεις χρησιμοποιούνται στα βουλγαρικά σχολεία τόσο στο εσωτερικό...
07 Απριλίου, 2021 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2021 - 8:19

Νέα βιβλία θρησκευτικών από την Εκκλησία της Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Νέα βιβλία θρησκευτικών από την Εκκλησία της Βουλγαρίας

Εγκρίθηκαν από το υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας τα νέα εγχειρίδια που εξέδωσε η Εκκλησία της Βουλγαρίας για το μάθημα το θρησκευτικών της 6ης και της 7ης τάξης, σε συνέχεια της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ κυβέρνησης και Πατριαρχείου.

Ήδη, τα βιβλία που έχουν εκδοθεί για τις πρώτες πέντε τάξεις χρησιμοποιούνται στα βουλγαρικά σχολεία τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας.

Επίσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση Συνοδικοί συγγραφείς αναμένεται τον επόμενο χρόνο να ολοκληρώσουν τα εγχειρίδια για την 8η – 12η τάξη, τα οποία αποτελούν “άριστα βοηθήματα σε ολόκληρο τον κύκλο εκπαίδευσης στη Θρησκεία – Χριστιανισμός (Ορθοδοξία) στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση”.
Παρέχονται δωρεάν σε δασκάλους και μαθητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων