09/10/2020 09/10/2020 Τον Ιερό Ναό του Αγίου Κλήμεντος της Οχρίδας στο Ντόμπριτς λήστεψε την Κυριακή το πρωί -μετά τη Θεία Λειτουργία- ένας άνδρας, που είχε βαπτιστεί στον ίδιο ναό πρόσφατα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ιερέα του ναού, π. Μίροσλαβ, η κλοπή συνέβη περίπου στις 11:15 π.μ. και το κλεμμένο ποσό είναι της τάξης των 100-150 λέβα. «Η...
09 Οκτωβρίου, 2020 - 11:21
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2020 - 10:36

Νεοφώτιστος κλέβει εκκλησία στο Ντόμπριτς

Διαδώστε:
Νεοφώτιστος κλέβει εκκλησία στο Ντόμπριτς

Τον Ιερό Ναό του Αγίου Κλήμεντος της Οχρίδας στο Ντόμπριτς λήστεψε την Κυριακή το πρωί -μετά τη Θεία Λειτουργία- ένας άνδρας, που είχε βαπτιστεί στον ίδιο ναό πρόσφατα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ιερέα του ναού, π. Μίροσλαβ, η κλοπή συνέβη περίπου στις 11:15 π.μ. και το κλεμμένο ποσό είναι της τάξης των 100-150 λέβα.

«Η κλοπή διαπράχθηκε από έναν άστεγο ονόματι Στέφανο, τον οποίο βάφτισα προσωπικά. Βάφτισα, επίσης, και τον φίλο του, ο οποίος κάθεται σε αναπηρικό αμαξείδιο. Το όνομά του είναι Μιχαήλ. Τους έδινα πάντα τα οικονομικά και υλικά που μπορώ. Είχα καλέσει και ασθενοφόρο, για να βοηθήσουν τον Μιχαήλ όταν χρειάστηκε», λέει ο πατήρ Μίροσλαβ, που κάλεσε την αστυνομία μετά την κλοπή, αφού πιστεύει ότι όλοι πρέπει να λογοδοτούν για τις πράξεις τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων