02/04/2022 02/04/2022 Ένας νέος χώρος ορθοδόξων ομιλιών και πνευματικών συναντήσεων ανοίγει τις πόρτες του σε κτίριο της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας. Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα από τις 18:30 θεματικές ομιλίες για τις εορτές, καθώς και για επίκαιρα θέματα της πνευματικής ζωής. Επιμέλεια: Ευγενία...
02 Απριλίου, 2022 - 14:47
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2022 - 14:49

Νέος χώρος για πνευματικές συναντήσεις στη Μητρόπολη Σόφιας

Διαδώστε:
Νέος χώρος για πνευματικές συναντήσεις στη Μητρόπολη Σόφιας

Ένας νέος χώρος ορθοδόξων ομιλιών και πνευματικών συναντήσεων ανοίγει τις πόρτες του σε κτίριο της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας. Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεοφύτου στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα από τις 18:30 θεματικές ομιλίες για τις εορτές, καθώς και για επίκαιρα θέματα της πνευματικής ζωής.

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Η πρώτη ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου, σε σχέση με την 4η Κυριακή των Νηστειών – με θέμα: «Αγ. Ιωάννης της Κλίμακος. Η Κλίμακα για τον Παράδεισο». Την ομιλία θα διευθύνει ο π. Σάββας Κοκούντεφ, ιερέας στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας, και συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Πλάμεν Μιχάιλοφ, αρχισυντάκτης στο Τμήμα Πολιτιστικής Πληροφόρησης της Ιεράς Μητροπόλεως Σόφιας.

Το εκπαιδευτικό κέντρο της Μητρόπολης Σόφιας βρίσκεται στην οδό Saborna 11, στα δεξιά της εισόδου του αρχαίου ναού της Αγίας Παρασκευής, στον τελευταίο όροφο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων