21/12/2019 21/12/2019 Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”   Τον επικεφαλής της Βουλγαρικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας Ταξίαρχο Κράσιμιρ Στάντσεφ υποδέχτηκε στην έδρα του Πατριαρχείου στη Σόφια ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελενίκου κ. Γεράσιμος και ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ....
21 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:07
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2019 - 18:18

Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας στον Πατρ. Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας στον Πατρ. Βουλγαρίας

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Τον επικεφαλής της Βουλγαρικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας Ταξίαρχο Κράσιμιρ Στάντσεφ υποδέχτηκε στην έδρα του Πατριαρχείου στη Σόφια ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελενίκου κ. Γεράσιμος και ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος.

Ο Μακαριώτατος τόνισε την καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Εκκλησίας της Βουλγαρίας και της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας αναφερόμενος σε  επισκέψεις τόσο του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, όσο και του Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου, τις οποίες η Υπηρεσία κάλυψε άψογα.

Από τη πλευρά του ο κ. Στάντσεφ δήλωσε πως θα είναι πάντα στη διάθεση της Εκκλησίας όποτε αυτή το χρειαστεί, ενώ  παράλληλα παρουσίασε και το σχέδιο φύλαξης του Μητροπολιτικού ναού της Σόφιας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων