21/12/2023 21/12/2023 Ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος επισκέφθηκε χθες το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Σόφια “University General Hospital for Active Care and Emergency Medicine” που φέρει τον τίτλο  «Παϊρόγκοφ». Ο Επίσκοπος συναντήθηκε με άρρωστα παιδιά, τους πορσέφερε δώρα και τους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. Τον Επίσκοπο υποδέχτηκε εγκάρδια ο Δρ Valentin Dimitrov, Εκτελεστικός Διευθυντής του Νοσοκομείου. Κατά τη διάρκεια της...
21 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2023 - 17:22

Ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ προσέφερε δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Σόφια

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ προσέφερε δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Σόφια

Ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπος επισκέφθηκε χθες το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στη Σόφια “University General Hospital for Active Care and Emergency Medicine” που φέρει τον τίτλο  «Παϊρόγκοφ».

Ο Επίσκοπος συναντήθηκε με άρρωστα παιδιά, τους πορσέφερε δώρα και τους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Τον Επίσκοπο υποδέχτηκε εγκάρδια ο Δρ Valentin Dimitrov, Εκτελεστικός Διευθυντής του Νοσοκομείου. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους εξέφρασαν τους αμοιβαίους προβληματισμούς τους για θέματα επιστήμης, και επεσήμαναν ότι χρειάζεται και πίστη και επιστήμη για την φροντίδα του ανθρώπου.

Στη συνέχεια, ο Επίσκοπος κ. Πολύκαρπος επισκέφτηκε την πτέρυγα την παιδιατρικής του Νοσοκομείου. Εκεί μοίρασαν εορταστικές τσάντες με δώα για τους μικρούς ασθενείς.

Σε όλο το ιατρικό προσωπικό και τους γονείς που ήταν παρόντες, ο Επίσκοπος μοίρασε εικόνες της Γεννήσεως του Χριστού.

Рождественски благослов за малките пациенти на УМБАЛСМ "Пирогов" - 20.12.2023 г.

Πηγή: bg-patriarshia.bg  (Текст и снимки: Весела Игнатова)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων