27/03/2024 27/03/2024 Με την ευλογία του Μητροπολίτη Φιλιππούπολης κ. Νικολάου, προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου καθώς και με την ευλογία του Μητροπολίτη Βράτσης κ. Γρηγορίου, Αντιπροέδρου της Ιεράς Συνόδου, τελέστηκε η ακολουθία του Αγιασμού στο νέο Καρδιοχειρουργικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ενεργητικής Θεραπείας “Sofiamed” από τον Επίσκοπο Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπο. Επίσης ο Επίσκοπος κ. Πολύκαρπος δώρισε...
27 Μαρτίου, 2024 - 13:06
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2024 - 12:16

Ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού σε νέο Καρδιοχειρουργικό Τμήμα Γενικού Νοσοκομείου

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μπελογκραντσίκ τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού σε νέο Καρδιοχειρουργικό Τμήμα Γενικού Νοσοκομείου

Με την ευλογία του Μητροπολίτη Φιλιππούπολης κ. Νικολάου, προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου καθώς και με την ευλογία του Μητροπολίτη Βράτσης κ. Γρηγορίου, Αντιπροέδρου της Ιεράς Συνόδου, τελέστηκε η ακολουθία του Αγιασμού στο νέο Καρδιοχειρουργικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ενεργητικής Θεραπείας “Sofiamed” από τον Επίσκοπο Μπελογκραντσίκ κ. Πολύκαρπο.

Επίσης ο Επίσκοπος κ. Πολύκαρπος δώρισε στη διεύθυνση του νοσοκομείου μια δίπτυχη εικόνα.

Το νέο Τμήμα είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα, επιτρέποντας τη διενέργεια καρδιοχειρουργικών επεμβάσεων – προγραμματισμένων και έκτακτων.

Освещаване на Клиника по Кардиохирургия в Софиямед - София - 22.03.2024 г.

Πηγή: bg-patriarshia.bg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων