23/03/2023 23/03/2023 Ο Επίσκοπος Μπελογκρντσίκ κ. Πολύκαρπος, με την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτου τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην πόλη Κιουστεντίλ, στο δυτικό άκρο της Βουλγαρίας. Συμμετείχαν ο δήμαρχος του δήμου Κιουστεντίλ, Petar Paunov, καθώς και πιστοί της πόλης. Στο κήρυγμά του ο Επίσκοπος κ. Πολύκαρπος μίλησε για το νόημα της Προηγιασμένης...
23 Μαρτίου, 2023 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2023 - 14:02

Ο Επίσκοπος Μπελογκρντσίκ για την ανάγκη ενδυνάμωσης της αρετής της ανθρωπιάς

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μπελογκρντσίκ για την ανάγκη ενδυνάμωσης της αρετής της ανθρωπιάς

Ο Επίσκοπος Μπελογκρντσίκ κ. Πολύκαρπος, με την ευλογία του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτου τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην πόλη Κιουστεντίλ, στο δυτικό άκρο της Βουλγαρίας.

Συμμετείχαν ο δήμαρχος του δήμου Κιουστεντίλ, Petar Paunov, καθώς και πιστοί της πόλης.

Στο κήρυγμά του ο Επίσκοπος κ. Πολύκαρπος μίλησε για το νόημα της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας, και υπογράμμισε ότι κάθε πιστός, αυτές τις μέρες της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, χρειάζεται να ενδυναμώσει την αρετή της ανθρωπιάς, να είναι σε ειρήνη, να διακατέχεται από ταπείνωση, να κάνει καλούς λογισμούς, να προβαίνει σε καλές πράξεις, που ευαρεστούν τον Θεό, και να αποτελεί καλό παράδειγμα στους γύρω του.

Ο Επίσκοπος χαιρέτησε όλους τους παρευρισκόμενους εκ μέρους του Μακαριωτάτου κ.κ. Νεοφύτου και τους ευχήθηκε υγεία, χαρά, ειρήνη και αγάπη.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από bg-patriarshia.bg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων