22/09/2023 22/09/2023 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλιππούπολης κ. Νικολάου, ο Επίσκοπος Ζνεπόλεως κ. Αρσένιος ανέπεμψε ευχαριστήρια δέηση κατά την εκδήλωση για την έναρξη της νέας χρονιάς στην Κρατική Όπερα Φιλιππούπολης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Παλιά Φιλιππούπολη. Ο Επίσκοπος κ. Αρσένιος ανέγνωσε την συγχαρητήρια ομιλία του...
22 Σεπτεμβρίου, 2023 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2023 - 18:17

Ο Επίσκοπος Ζνεπόλεως σε εκδήλωση για την έναρξη της νέας χρονιάς στην Κρατική Όπερα Φιλιππούπολης

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Ζνεπόλεως σε εκδήλωση για την έναρξη της νέας χρονιάς στην Κρατική Όπερα Φιλιππούπολης

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλιππούπολης κ. Νικολάου, ο Επίσκοπος Ζνεπόλεως κ. Αρσένιος ανέπεμψε ευχαριστήρια δέηση κατά την εκδήλωση για την έναρξη της νέας χρονιάς στην Κρατική Όπερα Φιλιππούπολης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Παλιά Φιλιππούπολη.

Ο Επίσκοπος κ. Αρσένιος ανέγνωσε την συγχαρητήρια ομιλία του Μητροπολίτη Φιλιππούπολης κ. Νικολάου προς τη συλλογικότητα της Όπερας της Φιλιππούπολης.

Τίμησαν με την παρουσία τους η Διευθύντρια της Όπερας Πλόβντιβ Nina Naydenova, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού της Φιλιππούπολης κ. Plamen Panov, καθώς και πλήθος κόσμου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι σολίστ Vera Girginova, Veronika Jensen, Georgi Sultanov, Evgenia Ralcheva, Mark Fowler, Svilen Nikolov, Tanya Ivanova, Alexander Nosikov, Maria Anastasova, Hristina Rumelioti, Momchil Karaivanov και η Ορχήστρα της Όπερας Πλόβντιβ.

Η Όπερα της Φιλιππούπολης εξέφρασε τις ευχαριστίες στην Ιερά Μητρόπολη Φιλιππούπολης.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από bg-patriarshia.bg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων