15/05/2019 15/05/2019 Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Μητροπολίτης Βράτσης, της Ορθόδοξου Εκκλησίας της Βουλγαρίας, κ. Γρηγόριος, θα τελέσει λειτουργία για όλους τους μαθητές της μητρόπολης που ολοκληρώνουν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή τους. Στο τέλος της σχολικής χρονιάς, στις 15 Μαΐου, στις 14.00 το μεσημέρι, ο Επίσκοπος καλεί όλους τους απόφοιτους, τους καθηγητές και τους γονείς τους, στο μητροπολιτικό...
15 Μαΐου, 2019 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2019 - 14:16

Ο Μητρ. Βράτσης προσεύχεται για τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Βράτσης προσεύχεται για τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Μητροπολίτης Βράτσης, της Ορθόδοξου Εκκλησίας της Βουλγαρίας, κ. Γρηγόριος, θα τελέσει λειτουργία για όλους τους μαθητές της μητρόπολης που ολοκληρώνουν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή τους.

Στο τέλος της σχολικής χρονιάς, στις 15 Μαΐου, στις 14.00 το μεσημέρι, ο Επίσκοπος καλεί όλους τους απόφοιτους, τους καθηγητές και τους γονείς τους, στο μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου, προκειμένου να παραστούν στην λειτουργία.
«Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί για την υγεία, των μαθητών και την επιτυχία τους στις επερχόμενες εξετάσεις. Ας είμαστε εκεί σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή της ζωής τους. Και να ζητήσουμε τη βοήθεια και την προστασία του Θεού» δήλωσε.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων