01/04/2023 01/04/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλιππούπολης κ. Νικόλαος τέλεσε την Ακολουθία του αγιασμού με την ευκαιρία της 50ής επετείου από την ίδρυση της Ορθοπεδικής και Τραυματολογικής Κλινικής (UMBAL) «Άγιος Γεώργιος» στη Φιλιππούπολη. Έψαλε η Μητροπολιτική Χορωδία «Άγιος Ερμής ο Απόστολος» υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη Γκεόργκι Ράντεφ. Μεταξύ των πιστών που συμμετείχαν στην Ακολουθία του Αγιασμού ήταν ο δήμαρχος της...
01 Απριλίου, 2023 - 15:51
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2023 - 16:00

Ο Μητροπολίτης Φιλιππούπολης τέλεσε τον Αγιασμό σε Ορθοπεδική Κλινική

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φιλιππούπολης τέλεσε τον Αγιασμό σε Ορθοπεδική Κλινική

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλιππούπολης κ. Νικόλαος τέλεσε την Ακολουθία του αγιασμού με την ευκαιρία της 50ής επετείου από την ίδρυση της Ορθοπεδικής και Τραυματολογικής Κλινικής (UMBAL) «Άγιος Γεώργιος» στη Φιλιππούπολη.

Έψαλε η Μητροπολιτική Χορωδία «Άγιος Ερμής ο Απόστολος» υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη Γκεόργκι Ράντεφ.

Μεταξύ των πιστών που συμμετείχαν στην Ακολουθία του Αγιασμού ήταν ο δήμαρχος της πόλης Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη) Ζντράβκο Ντιμιτρόφ, ο επικεφαλής της Ορθοπεδικής και Τραυματολογικής Κλινικής Καθηγητής Δρ. Βλαντιμίρ Σταβρέφ, ο Πρύτανης του Ιατρικού Πανεπιστημίου Φιλιππούπολης, Καθηγητής Δρ Mariana Murdjeva, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της UMBAL «Άγιος Γεώργιος» Καθηγητής Δρ. Ivan Dechev, ο Διευθυντής της UMBAL “Kaspela” Καθηγητής Δρ. Ilian Doikov, ο Διευθυντής της UMBAL “Dr. Atanas Dafovski”-Kardzhali Καθηγητής Δρ. Todor Cherkezov, ο Διευθυντής UMBAL “Eurohospital” Dr. Dimitar Dimitrov , και γιατροί.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Νικόλαος προσέφερε την Ιερά Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου για να προστατεύει το ιατρικό προσωπικό της Κλινικής.

   

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Με πληροφορίες και φωτγοραφίες από bg-patriarshia.bg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων