31/10/2023 31/10/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλιππούπολης κ. Νικόλοας υποδέχθηκε σήμερα τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Γαλλίας στη Βουλγαρία κ. Joel Mayer, στην αίθουσα δεξιώσεων του Μητροπολιτικού Μεγάρου. Μαζί με τον Σεβασμιώτατο, τον εκλεκτό προσκεκλημένο υποδέχθηκαν οι Επίσκοποι Ζνεπόλεως κ. Αρσένιος, και Σμολιάν κ. Βησσαρίων και ο Αρχιμανδρίτης Μάξιμος. Ο Πρέσβης εξέφρασε τον σεβασμό του στην εν Βουλγαρία...
31 Οκτωβρίου, 2023 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2023 - 20:42

Ο Μητροπολίτης Φιλιππούπολης υποδέχθηκε τον Πρέσβη της Γαλλίας στη Βουλγαρία 

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φιλιππούπολης υποδέχθηκε τον Πρέσβη της Γαλλίας στη Βουλγαρία 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλιππούπολης κ. Νικόλοας υποδέχθηκε σήμερα τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Γαλλίας στη Βουλγαρία κ. Joel Mayer, στην αίθουσα δεξιώσεων του Μητροπολιτικού Μεγάρου.

Μαζί με τον Σεβασμιώτατο, τον εκλεκτό προσκεκλημένο υποδέχθηκαν οι Επίσκοποι Ζνεπόλεως κ. Αρσένιος, και Σμολιάν κ. Βησσαρίων και ο Αρχιμανδρίτης Μάξιμος.

Ο Πρέσβης εξέφρασε τον σεβασμό του στην εν Βουλγαρία Ορθόδοξη Εκκλησία, μοιράστηκε τις εντυπώσεις του από την επίσκεψή του στη Φιλιππούπολη και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και λαών θα παραμείνουν τόσο καλές όσο ποτέ.

Ο Σεβασμιώτατος από την πλευρά του ευχήθηκε στον κ. Πρέσβη να έχει επιτυχή αποστολή κατά τη διάρκεια της θητείας του και του επέδωσε την Ιερά Εικόνα του Κυρίου Ιησού Χριστού για προσευχή και ευλογία.

Ο Πρέσβης χάρισε στον Σεβαμσιώτατο ένα βιβλίο που περιγράφει την ιστορική διαδρομή των Βουλγάρων και των Γάλλων.

Πηγή: bg-patriarshia.bg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων